Gezichtsserum

Waarom een gezichtsserum gebruiken?

‘Beter dan een gezichtscrème, een onvervangbaar gezichtsverzorgingsproduct’

Jouw huid heeft ondersteuning nodig. Het is een levend organisme dat zich alleen goed voelt als het voldoende gehydrateerd en gevoed wordt. Om dit te doen is er een effectieve, op maat gemaakte dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine: vitamine- en mineraalvoorziening gecombineerd met regeneratie en een anti-aging strategie. Het komt maar weinig voor dat een gezichtscrème of vocht inbrengende crème genoeg is om al deze doelen te bereiken. Hoe kan je op een goede manier voor de huid van je gezicht zorgen?

Een gezichtsserum blijkt de beste keus te zijn. Het opnemen van dit huidverzorgingsproduct in je dagelijkse schoonheidsritueel (door het ’s ochtends en/of ’s avonds te gebruiken) brengt alleen maar voordelen. Een paar druppels per dag is al voldoende voor deze sterk geconcentreerde samenstelling om elke huidcel te bereiken en deze te verbeteren. Het enige dat je nodig hebt om alle huidproblemen (zoals acné, verkleuringen, uitdroging en rimpels) verhelpen is een goed gezichtsserum.

WAT MOET JE GEBRUIKEN: EEN GEZICHTSSERUM OF EEN GEZICHTSCRÈME?

Veel vrouwen grijpen naar een gezichtsserum omdat ze weten dat dit product de beste en makkelijkste manier biedt om te genieten van een prachtige teint. Weet je waarom het bewezen is dat een serum beter is dan een crème? Hier zijn vijf redenen waarom:

♥ Gezichtsserum is effectiever dan een crème.

♥ Licht gezichtsserum op oliebasis trekt sneller in en dringt dieper door.

♥ Een druppel gezichtsserum bevat meer actieve en voedende stoffen dan een druppel gezichtscrème.

♥ Gezichtsserum regenereert en verjongt de huid terwijl crème alleen bescherming biedt.

♥ Er is geen ander huidverzorgingsproduct dat zo goed op de huidbehoeften is afgestemd als een gezichtsserum.

Nar Naturel gezichtsserum bestaat uitsluitend uit plantaardige draag- en essentiële oliën en planten extracten. Elke gezichtsserum bevat verschillende natuurlijke oliën. Elke olie heeft een andere vetzuursamenstelling waardoor ze elkaars effect versterken.

Onze natuurlijke gezichtsserum’s is effectiever voor de huid dan de reguliere crèmes vanwege het hoge percentage werkzame stoffen waaruit de olie is opgebouwd. Een crème (emulsie) bestaat simpelweg uit ongeveer 60-70% water en 40-30% olie en heeft daarom meer hydraterende werking. Daarentegen bestaat een gezichtsserum geheel uit  waardevolle olie die zeer veel werkstoffen bevatten. Dit is effectiever bij het verzorgen, regenereren van de huid en het voorkomen van rimpelvorming. Bij regelmatig gebruik geeft een gezichtsserum daarom een beter resultaat.

In tegenstelling met crème, zijn een paar druppels is voldoende om het gezicht te verzorgen. Voor het beste resultaat: Reinigen, lotion en daarna gezichtsserum aanbrengen. Het gebruik van een lotion in combinatie met een gezichtsserum kan een dagcrème vervangen.

Alle onze gezichtsserum’s bestaan uit lichte oliën die snel intrekken en geen vettige glans achterlaten. Daarnaast planten extracten en etherische oliën die herstellend en voedend werken.

Showing all 4 results