OVER ONS

”Goede huidverzorging is simpel met natuurlijke ingrediënten op de juiste concentraties.”

Wat is precies eigenlijk natuurlijke huidverzorging?

Er is tegenwoordig een grote verscheidenheid aan huidverzorgingsproducten op de markt, waarvan sommige synthetisch en sommige natuurlijk zijn. Hoewel al deze producten het potentieel hebben om heilzaam te zijn, zijn natuurlijke producten over het algemeen de betere keuze van de twee.

Onze liefde voor de natuur heeft ons, Nurten en Ahmet, ertoe gebracht om natuurlijke huidverzorgingsproducten te ontwikkelen en produceren. Alle producten die u in de webshop tegen komt, zijn in de loop van de jaren door eigen behoefte ontwikkeld. Het begon met natuurlijke zepen op basis van olijfolie voor onze kinderen, daarna een gezichtsserum, een balsem tegen allerlei kwalen en zo ging het maar door.

Al snel gingen onze vrienden en kennissen ook onze natuurlijke producten gebruiken en via via werden steeds meer mensen enthousiast en kregen wij steeds meer vraag naar onze pure producten. Toen besloten we ons bedrijf Nar Naturel op te richten.
Inmiddels hebben we een erkend diploma aromatherapeut op zak en hebben daarmee onze kennis flink verdiept. Hierdoor zijn we in staat om steeds meer natuurlijke huidverzorgingsproducten te ontwikkelen. Dus niet alleen voor ons maar ook voor jou.

De natuur herbergt zoveel goeds ♥

De schatten van de natuur met veel liefde bereid in een mooi en zuiver product….dat wil jij toch ook?
Minimale impact op het milieu en maximale natuurlijke huidverzorging voor jouw huid.

Wij staan met ons tentje op de volgende weekmarkten. Maar soms ook hier en daar op een braderie ergens in het land. Volg ons voor meet actuele informatie via instagram @nar_cosmetics

Met jou ook live te ontmoeten? Kom even langs naar een van onze weekmarkten, gezellig.

Dinsdag: in Baarn (van 9.00 tot 14.00 uur)

Vrijdag in Nijkerk (van 10.30 tot 17.00 uur)

Wil jij met ons samenwerken of organiseer je een event waar natuurlijke pure producten voorop staan? Stuur gerust een bericht via contact formulier, dan nemen wij snel met je contact op.

 

 

Mijn artikelen in je mailbox ontvangen? Ik vind het ontzettend leuk als je ook erbij bent!

Een kijkje nemen bij mijn laatste artikelen? Dat lees je hieronder:

Hoe kun je een droge huid het beste verzorgen?

De Geneeskracht van Weegbree

Kurkuma masker voor een stralende huid!

Winter Huidverzorging

Hoe maak je een suiker scrub?

Kletskous | Lippenbalsem

Helder | Deodorant