Over ons

Wij zijn een stel die liefde voor de natuur hebben. Alle producten die u op de webshop zien, is in de loop der jaren door eigen behoefde ontstaan. Het begon met het maken van de olijfolie zepen voor onze eigen kinderen, Daarna een werkende gezichtsserum voor het gezicht, een balsem voor allerlei kwalen en zo ging het maar door.

Natuurlijk onze kennissen en vrienden benutten ook van onze pure producten want ze werkten ontzettend goed! Toen waren er meer vragen over of we deze voor andere mensen kunnen doen. Toen besloten wij ons bedrijf Nar Naturel op te richten.

Na het behalen van mijn titel als semiberopesaromatherapeute bij Aromamore in Haarlem, heb ik (Nurten) de kans gekregen meer doelgerichte formuleringen ontwikkelen voor verschillende klachten.

Wij doen ons uiterste best goed werkende en kwalitatieve producten op de markt brengen en hopen dat u ergens treffen zodat we de kans krijgen daarover meer over vertellen.

Liefs,

Ahmet en Nurten

Wij staan regelmatig op de weekmarkten en houden steeds nieuwe natuurliefhebbers te ontmoeten. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de NAR producten? U treft ons bij onderstaande weekmarkten:

Dinsdag: Baarn 08.00 – 14.00

Woensdag: Putten 08.00 – 13.30

Vrijdag: Nijkerk 11.00 – 18.00

Zaterdag: Bunschoten 10.00 – 17.00

Nar Naturel is lid van Ondernemersladder. De ondernemersladder is een lokaal initiatief door ondernemers voor ondernemers. Leden van ondernemersladder zijn betrokken bij onze eigen omgeving en gunnen onszelf en de mensen om ons heen dat ze zich kunnen ontwikkelen en hun kwaliteiten als ondernemer (verder) kunnen ontplooien.